Tosti met tapenade, avocado en spinazie.

Ik deel vandaag mijn ultieme tosti recept met jullie! Deze tosti is echt comfortfood. Heerlijk dikgesneden desembrood met tomatentapenade , avocado, rode ui, belegen kaas, chiliflakes & spinazie. Uiteraard serveer je deze tosti met een dikke klodder aioli.

Heel ingewikkeld is het niet, maar hieronder volgt het recept.


Ingrediënten

  • 2 sneden brood ( het lekkerst is een dik gesneden desembrood)
  • 1/2 avocado in plakken
  • kant en klare tomatentapenade
  • spinazie ( in reepjes gesneden)
  • chilivlokken
  • Belegen kaas, geraspt
  • Rode ui in ringen
  • Aioli

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden ( 180 graden hetelucht).

Besmeer allebei de sneden brood rijkelijk met tomatentapenade. Beleg 1 snede met de fijngesneden spinazie, leg de avocado erop en bestrooi met de chilivlokken. Beleg rijkelijk met de geraspte belegen kaas en voeg tenslotte de rode uien ringen toe aan het feestje. Leg de andere boterham erom en druk voorzichtig aan. Zet de tosti in de voorverwarmde oven voor circa 10 minuten. Serveer met een klodder aioli! Eetsmakelijk

One Comment

  1. Pingback: Falafelcurry | FunkyFood by Niki

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*