Vandaag een keer geen hartig recept, of recept voor het diner, maar mijn favoriete ontbijtrecept; Bananenpannenkoekjes met frambozen.
Oke,voordat we verdergaan moet ik iets bekennen: Ik ben iemand die geen bananen meer eet als er een bruin plekje op zit. Ik vind mijn bananen het lekkerst als ze geel zijn met zelfs een vleugje groen. Een rijpe banaan zul je mij nooit zo uit de fruitschaal zien eten.
Bananen met een bruin plekje blijven bij mij namelijk gewoon op de schaal liggen tot ze lekker bruin zijn. Bruine bananen zijn namelijk heel erg zoet en dus perfect voor allerlei baksels.
Ik bak met enige regelmaat banenbrood en onlangs ook muffins met banaan en fudge. Op mijn vrije dagen, of op zondag na een te gezellig weekend ontbijt ik heel graag met deze bananenpannenkoekjes met frambozen, want hoe zondig ze er ook uitzien, ze zijn hartstikke gezond! Stapel ze lekker op met een schep van je favoriete yoghurt en fruit en je hebt een perfect begin van de dag.
Heb je geen staafmixer? Geen probleem, prak dan de rijpe bananen met een vork goed fijn alvorens je de andere ingrediënten toevoegt.
Nog meer ontbijt of brunchrecepten bekijken?
Klik op deze link om de rest van mijn recepten te zien op Pinterest en direct je favoriete te pinnen op je eigen borden!