Vandaag deel ik dit recept voor Blondies met gezouten pecannoten & pure chocolade.
Een dag niet gebakken is een dag niet geleefd, tenminste dat geldt voor mij. Nu is het natuurlijk niet haalbaar om elke dag te bakken, maar op de dagen dat ik vrij ben probeer ik altijd wat te maken.
Ik maak regelmatig brownies, ze zijn namelijk heel erg makkelijk om te maken en vallen altijd wel in de smaak. Om weer eens iets anders te doen besloot ik vandaag eens blondies te maken. Het lichte zusje van de brownies. Bij mij zijn het meer lightbrownies geworden door het gebruik van licht bruine basterdsuiker.
Vandaag maakte ik deze blondies met gezouten pecannoten en pure chocolade. Uiteraard kun je ze ook zonder deze toevoegingen maken, of voeg andere noten en/of chocolade toe. Als je net als ik gek bent op karamelzeezout haal dan Maldonzout flakes in huis!
Ik maakte deze blondies in een ovenschaaltje van 20×20 cm en sneed hem vervolgens in 9 stukken. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om kleinere blokjes te snijden.
Op zoek naar nog meer inspiratie voor sundaybaking? Of gewoon zin in zoetigheid? Kijk dan ook eens naar:
- Gevulde Donuts
- Brownie met Amaretto-Meringue en Caramel Crunch M&M’s
- Redvelvet Schwarzwälderkirsch Taart
Klik op deze link om de rest van mijn recepten te zien op Pinterest en direct je favoriete te pinnen op je eigen borden!