Het is weer tijd voor een recept uit de slowcooker, namelijk kip korma! Dat ik fan ben van Indiaas eten is geen geheim. Afgelopen kerst hebben we zelfs samen met mijn broers een Indiaas kerstdiner verzorgd. We hadden allemaal curry’s gemaakt met versgebakken naan en Biryani. Een van die curry’s was deze kip korma uit de slowcooker.
Deze curry is heel makkelijk te maken en ook nog eens heel mild. Ben je dus op zoek naar een makkelijk recept voor het avondeten, dan is dit recept zeker het proberen waard.
Heb je ook een slowcooker en ben je op zoek naar meer lekkere recepten?
Ik probeer regelmatig nieuwe recepten te bedenken voor in de slowcooker! Hieronder volgen enkele links van mijn andere slowcooker recepten.
- Kip Tikka Masala uit de slowcooker
- Mexicaans stoofvlees uit de slowcooker
- De mooiste rode stoofperen uit de slowcooker
- Taiwanese rundersoep
- Thaise milde massaman curry
Heb je dit recept voor kip korma uit de slowcooker of een ander recept van mijn website gemaakt? Dan zou ik het enorm leuk vinden als je het deelt op instagram en @funkyfoodbyniki daarin tagt of een reactie achterlaat onder het recept.
Pin hieronder de afbeelding van de chocoladecake met ganache direct op je eigen favoriete bord! Klik op deze link om de rest van mijn recepten te zien op Pinterest!

Was lekker. Dubbel recept gemaakt. Wel minder cayenne peper gebruikt.
Ik ben er nog mee bezig maar ik zie de suiker van de ingredienten nergens in de bereidingswijze terugkomen
Hi Hendrika,
Excuses voor de late reactie.
De suiker toevoegen staat bij stap 3. Ik hoor graag of het je gesmaakt heeft!
Hoi hoi
Ik snap niet hoeveel kruiden er bij moeten met die 3 theelepels….is het het dan van alle kruiden3 theelepels?
Was een heel lekker recept en gaan we zeker nog eens maken!
Hoe zit het met de kruiden? Moet ik van de komijn, paprika, kurkuma en koriander 3 theelepels in totaal toevoegen of 3 theelepels van ieder kruid afzonderlijk?
Hi Anouk! 3 theelepels van elk afzonderlijk!