Deze Kip met Parmezaanse kaas & mozzarella is een ideaal gerecht voor een snel doordeweeks diner! Ik maak deze ovenschotel vaak ‘s morgens voordat ik naar mijn werk ga al klaar en dan schuif ik hem uit werk zo de oven in.
Enkele weken geleden zag ik een oproep van Green Gipsy Spices dat ze gastbloggers zochten voor hun blog. Ik trok de stoute schoenen aan en stuurde Kim & Geraldine een berichtje. Green gipsy spices zijn pure kruiden zonder toevoegingen met een speels karakter.
Ik kreeg een super leuk berichtje terug en toen ik eenmaal wist welke kruiden ik zou ontvangen ben ik meteen begonnen met het bedenken van recepten. Een daarvan was deze Kip met Parmezaanse kaas & mozzarella uit de oven, ik gebruikte hiervoor de finger lickin’ pizza kruiden. Uiteraard kun je ook andere Italiaanse kruiden gebruiken.
Ben je op zoek naar heerlijke recepten voor het avondeten? Kijk dan ook eens naar Spaghetti met ricotta gehaktballen in tomatensaus, Sticky harissakip met couscous of Thaise groene curry met varkenshaas.
Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je een berichtje achterlaat hier op mijn website. Deel je creatie op instagram onder vermelding van #funkyfoodbyniki of @funkyfoodbyniki.
Disclaimer: dit artikel betreft een samenwerking. Ik heb de kruiden gekregen van Green Gipsy Spices.
Klik op deze link om de rest van mijn recepten te zien op Pinterest en direct je favoriete te pinnen op je eigen borden!