Heerlijke kokosmakronen met chocolade chips en een extra chocoladelaagje. Op een markt kan ik nooit langs de kraam met kokosmakronen lopen zonder een zakje warme kokosmakronen mee te nemen.
Voor de foodblogswap van deze maand mocht ik iets lekkers maken van de blog van Anna. Na enige tijd rond speuren tussen alle lekkere recepten kwam ik een recept tegen voor kokosmakronen met pure chocolade. Deze ga ik maken dacht ik meteen.
Ik heb al een hele tijd niets gebakken en had alle ingrediënten voor dit recept in huis. De honing was helaas versuikerd, dus die heb ik vervangen door suiker. Daarnaast om het nog lekkerder te maken heb ik wat chocoladechips door het kokosmengsel geroerd. Hierdoor kom je overal in de kokosmakronen stukjes pure chocolade tegen, Yummie!
Vers uit de oven zijn ze echt onweerstaanbaar lekker, echt de moeite waard om eens zelf te maken. Je kunt ze prima bewaren in een ziploc-zakje of koektrommel.
Zin om te bakken? Kijk dan ook eens bij onderstaande recepten voor nog meer inspiratie
Heb je dit recept voor deze kokosmakronen met chocolade of een ander recept van mijn website gemaakt? Dan zou ik het enorm leuk vinden als je het deelt op instagram en @funkyfoodbyniki daarin tagt of een reactie achterlaat onder het recept.
Pin hieronder de afbeelding van de kokosmakronen met chocolade direct op je eigen favoriete bord! Klik op deze link om de rest van mijn recepten te zien op Pinterest!

Ik heb dus precies hetzelfde bij die kraampjes op de markt met kokosmacronen. Stom eigenlijk dat ik ze nog nooit zelf heb gemaakt want het is helemaal niet moeilijk. Ik sla hem op op Pinterest!