Wil je nog een makkelijk voorgerecht serveren deze kerst? Maak dan deze Oosterse carpaccio met truffel- sesamdressing! Een heerlijk gerecht wat binnen 15 minuten op tafel staat.
Carpaccio maken
Carpaccio is een gerecht wat bij bijna iedereen in de smaak valt. Ik zet het dan ook regelmatig op tafel als ik inspiratieloos ben voor een voorgerecht. Tijdens het bedenken van een kerstmenu kwamen we weer tot de conclusie dat de carpaccio bij bijna iedereen favoriet is. Maar aangezien we toch wat verrassends op tafel wilde zetten besloot ik op de carpaccio een beetje te tweaken. Het resultaat? Deze Oosterse carpaccio met truffel- sesamdressing!
Carpaccio dressing
Het geheim van deze carpaccio is de fantastische dressing. Door wat sesamolie aan de truffelmayonaise toe te voegen krijg je een heerlijk truffel- sesamdressing. De langzaam uitgebakken knoflook zorgt voor een lekker crunch! Geloof me deze versie zal de klassieke versie met Parmezaan laten verbleken.
Ben je nog op zoek naar een voorgerecht om jou gasten mee te verrassen? Zoek niet verder maar maak deze Oosterse carpaccio met truffel- sesamdressing!
Toch liever iets anders dan carpaccio? Bekijk dan hier het recept voor Gerookte eendenborst met appelmayonaise of Romige knoflooksoep met truffel.
Heb je dit recept voor deze Oosterse carpaccio of een ander recept van mijn website gemaakt? Dan zou ik het enorm leuk vinden als je het deelt op instagram en @funkyfoodbyniki daarin tagt of een reactie achterlaat onder het recept.
Pin hieronder de afbeelding van de Oosterse carpaccio met truffel- sesamdressing direct op je eigen favoriete bord! Klik op deze link om de rest van mijn recepten te zien op Pinterest!
