Over mij

Hoi! Wat leuk dat je mijn Foodblog FunkyFoodbyNiki bezoekt!

Mijn naam is Niki (verrassend he 😉 !) geboren in 1990 in het meest noordelijke puntje van Noord-Holland namelijk Den Helder. Ik ben dus opgegroeid omringd door zee en duinen. Tegenwoordig woon ik samen met mijn man Bart en dochtertje Fien(1) in Breezand.

Met mijn foodblog wil ik iedereen inspireren en laten zien dat koken helemaal niet zo moeilijk is. Heerlijke gerechten voor alle dagen van het jaar, meestal makkelijk met soms een tikkeltje uitdaging.

Al sinds ik heel klein ben heb ik een passie voor koken en lekker eten. Elke seconde van de dag ben ik (on)bewust met eten bezig. In alles om mij heen doe ik inspiratie op voor nieuwe recepten en herinneringen koppel ik aan geuren en gerechten. Een foodie in hart en nieren dus.

Eten staat voor het verbinden van mensen en het creëren van herinneringen.

Samenwerken? Vul dan het contactformulier in!

Ik vind het super leuk om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe producten. Het toesturen van een product om uit te proberen of te reviewen is dan ook mogelijk, maar wel altijd vrijblijvend.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties voor FunkyFoodbyNiki?  Vul dan hieronder het contactformulier in en ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden!