Borrelhapjes, ik ben er gek op! Wie eigenlijk niet? Want bij een drankje hoort toch gewoon een lekker hapje? Daarom deel ik vandaag met jullie het recept voor deze heerlijke shoarma loempia’s. Ik vind het heel moeilijk om iedere keer weer originele borrelhapjes te bedenken. Met de meeste feestjes en borrels val ik toch weer terug op een borrelplank of wraps en toastjes.
Onlangs kreeg ik voor mijn samenwerking met GreenGipsySpices een potje shoarma kruiden opgestuurd met de vraag of ik er een leuk recept van wilde maken. Al heel snel had ik een lijst met allerlei heerlijke shoarma recepten, waaronder dus deze shoarma loempia’s.
Heb jij binnenkort een verjaardag, feestje of gewoon een gezellige vrijdagmiddagborrel? Maak dan ook eens deze Yakitori kipkluifjes, Spaanse saucijzenbroodjes of Nacho’s met bbq pulled chicken. De komende tijd ga ik mijn best doen om nog meer lekkere en originele borrelhapjes te posten op mijn blog.
Deze shoarma loempia’s maakte ik met kippengehakt, maar je kunt er uiteraard ook gewoon rundergehakt voor gebruiken. Serveer deze shoarma loempia’s met zelfgemaakte knoflooksaus. Het recept voor zelfgemaakte knoflooksaus vind je hier!
Pin hieronder de afbeelding direct op je eigen favoriete bord! Klik op deze link om de rest van mijn recepten te zien op Pinterest!

Heerlijk, dit recept zal ik zeker bewaren