Vandaag een recept wat wij regelmatig thuis eten, Thaise kip met gember en rode currypasta. Ik ben gek op de Thaise keuken! De smaken zijn zo uitgebalanceerd en Thaise recepten zijn ook vaak eenvoudig om te maken.
Dit is een perfect voorbeeld van een recept wat je binnen 30 minuten op tafel en bomvol groente zit. Deze Thaise kip met gember en rode currypasta at ik voor het eerst bij mijn moeder en ik heb meteen het recept gevraagd! Sindsdien eten wij het regelmatig en ik hoor regelmatig dat wij niet de enige meer zijn sinds ik dit recept online heb gezet!
In het recept gebruik ik champignons, paprika, courgette en uien. Gebruik gewoon wat je nog aan groente in huis hebt, zo voorkom je verspilling en doe je net als ik aan restjesmanagement. Ik gooi restjes groente dan ook nooit weg, maar verwerk ze altijd in mijn avondeten of lunchgerechten. Wanneer ik echt nog veel groente over heb snij ik het allemaal in grove stukken en bak ik het op een bakplaat met olijfolie en kruiden.
Inspiratie nodig voor snelle en makkelijke recepten voor het avondeten? Kijk dan ook eens naar:
Klik op deze link om de rest van mijn recepten te zien op Pinterest en direct je favoriete te pinnen op je eigen borden!